Костов май намекна за оставка, разкритикува отбора и поиска среща с ръководството

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
22:21 / 22.08.2016
8063
Треньорът на Ботев Николай Костов логично остана разочарован от играта на своя отбор при загубата от Верея с 0:1. Наставникът разкритикува остро футболистите и намекна, че предстои сериозно решение за бъдещето му. Костов призна, че задължително трябва да направи сериозен анализ с ръководството на клуба.

Ето какво заяви специалистът веднага след последния съдийски сигнал на стадион "Берое" в Стара Загора:

"Имах претенции към някои от футболистите. Предварително сметнаха трите точки за сигурни. Предупредих ги, че съперникът ще се стреми по някакъв начин да отбележи и после да накъсва играта. Точно така се получи, но това е футболът, който е избрал да играе отборът на Верея".

"Няма как да ви назова конкретни имена. Не знам привържениците какъв диалог са имали към нашите футболисти. Мисля, че те предявяват претенции към начина, по който играе отборът. Трябва да се тренират някои неща и да се обръща по-голямо внимание към динамиката в атака".

"Колебливо играем в защита. Тези играчи въобще не са сработени. Коце Стоянов не може да намери себе си. Неговото присъствие е смутено, допуска елементарни грешки. В лицето на Крум Стоянов също виждам голямо колебание. При Панов - той се вписва по-добре към нещата".

"Миналата година имахме съвършено друг отбор. Подменихме целия отбор. В лицето на Неделев, Иван Стоянов и Жоао Паоло имахме надежда, че в нападение ще сме добре, но това не е така - поне в този мач не се получи".

"Мисля, че трябва да направим сериозен анализ с ръководителите, защото има напрежение върху играчите. Върху себе си винаги съм имал напрежение. Но сега е момент, в който да се вземат добри решения и да има добър анализ на това, което предстои".



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).