Ето кой треньор пое "дубъла" на Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:11 / 22.09.2016
3731
Топлата връзка Марица (Пловдив) - Раковски (Димитровград) става направо гореща за предстоящия волейболен сезон, тъй като цели 12 състезателки на пловдивския клуб ще подсилят женския тим на димитровградчанки в опита му да се намеси в борбата за медалите от Националната волейболна лига.

Раковски предприе и смяна на старши-треньора на своя отбор като назначи Иван Радичев на овакантения от Георги Илиев пост.

Разпределителките Мирела Шахпазова и Виктория Ангелова, четворките Силвия Андреева и Вангелия Рачковска и диагоналът Симона Николова са волейболистките, които през миналия сезон, макар и повече в ролята на резерви, станаха шампионки на България с женския тим на Марица, а сега доскорошният помощник на Иван Петков при Жълто-сините ще обиграва с отбора от Димитровград, вече като титулярки в повечето случаи.

Четири от волейболистките на Марица, които бяха отстъпени на Раковски през миналия сезон - центровете Елизабет Късаджикова и Михаела Мартинова, либерото Михаела Петрова и универсалната Теодора Симеонова, известна повече с изявите си в плажния волейбол, ще играят за димитровградския тим и през сезон 2016-2017.

Към тях ще се присъединят още посрещачката Ани Илиева, центърът Даниела Димитрова и либерото Кристина Караджова.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).