Грозни сцени на дербито между Локо и Марица при ветераните

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:13 / 06.10.2016
5563
Грозни сцени се разиграха по време на дербито между Локомотив и Марица от държавното първенство за ветерани, което се игра на изкуствения терен на Лаута, научи Plovdiv24.bg. Двубоят бе областен полуфинал-реванш и завърши 2:1 за черно-белите, които бяха спечелили първия мач с 3:0.

В главно действащо лице се превърна играещият треньор на Марица Веселин Тосев. Десетина минути преди края на мача той получи червен картон, отправи доста ругатни и псувни на терена, а след това скочи да бие главния съдия Христос Паликаро.

И това не беше всичко. Екшънът продължи и извън терена, след като Тосев взе от ръцете на дежурния лекар Здравко Тарълов медицинските заверки и картотеките на футболистите на Локомотив, разбра още Plovdiv24.bg.

В самия двубой резултатът бе открит именно от Весо Тосев в началото на второто полувреме - 0:1.

Малко след това Христо Телкийски изравни, а четвърт час преди края Велко Христев се разписа за 2:1. И при двете попадения за черно-белите асистент беше шампионът от 2004 година Иван Пасков - Прасковата.

В другия полуфинален реванш Ботев (Пд) победи Асеновец с 2:1 като гост (4:0 в първият мач).

Така за областния финал при ветераните се класираха Локомотив и Ботев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 23
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).