Илиев намекна за оставка: Защитих футболистите, но за съжаление не видях обратната връзка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
22:02 / 17.10.2016
4852
Треньорът на Локо (Пд) Илиан Илиев бе доста разочарован от загубата от Локо (ГО) с 1:2 и дори намекна, че може да се стигне до кардинални промени в треньорския щаб, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът директно обвини футболистите си, че не са отговорили подобаващо на неговите усилия да ги защити пред клубното ръководство.

Ето какво каза Илиан Илиев след края на мача на Лаута:

"С 30 минути игра няма как да стане. Абсурд е да говорим за подценяване. Донякъде и аз съм причината за тази загуба. През първото полувреме опитахме да играем по нова схема. Факт е, че се представихме далеч от това, което искахме".

"През седмицата имахме среща със собственика и нещата се изясниха. Аз защитих футболистите, но за съжаление не видях днес обратната връзка от тяхна страна. Може би трябваше малко по-друг отговор от тях. Все пак се опитаха да играят, но само през последните 30 минути".

"След тези два мача вече не знам каква е целта. Не сте далече от истината за кардиналните промени".



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).