ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Футболист №1 на Първа лига: Бих играл навсякъде, само не и в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:55 / 05.12.2016Коментари (12)12800
© Plovdiv24.bg
Избраният за играч номер 1 на 15-ия кръг в Първа лига Веселин Марчев посочи треньора Едуард Ераносян като една от главните причини за възхода на Локомотив (Пловдив) в последно време. Марчев заслужи наградата с гол и спечелена дузпа за другото попадениен на Мартин Камбуров при успеха на "смърфовете" с 2:1 на "Георги Аспарухов".

"В момента няма цели пред Локомотив. Целите са да играем добър футбол и ако може да се класираме в първата шестица. Оттам нататък апетитът идва с яденето. Ако можем да се класираме по-напред, ще бъде добре за нас. Имаше създадено изкуствено напрежение отвън, което се пренесе и при нас в съблекалнята. С идването на новия треньор това напрежение се тушира, започнахме да играем по-спокойно и започнахме да побеждаваме. Има заряд, емоция, вдъхва ни самочувствие, наистина добър треньор. Преди всяка тренировка и мач говори с всеки футболист поотделно, казва му какво иска от него, какво трябва да подобрява, къде да задържи нивото. За мен един треньор трябва да е преди всичко психилог, да знае с всеки един как да разговаря. Да разбира всички и да може да подготви играчите да са готови на 100%", сподели Веселин Марчев при награждаването си в Пресклуб "България".

Той не обръща внимание на гръмките заплахи на президента Христо Крушарски, дошли след слабата серия преди раздялата с Илиан Илиев.

"Президентът си е президент, може да си говори каквото иска. Опитваме тези неща да не ни влияят толкова. Доста силен колектив сме и това също ни помага да играем добре", каза Веселин Марчев, цитиран от novsport.com.

Атакуващият халф обясни, че победите в дербито на Пловдив срещу Ботев и срещу Левски на "Герена" са дали нужната доза самочувствие на "черно-белите".

"Пожелавам си да съм жив и здрав, да играя, аз да се развивам и отборът да върви напред. Важни са трите точки - дали срещу Левски или Монтана, няма голямо значение. Но все пак Левкси си е Левски. Друго е да биеш Левски на "Герена", досега никой не го беше правил. Дори гол не им бяха вкарвали. Този успех ни даде повече самочувствие, ивереност и ни помогна да постигнем още две победи след това. Дано така да продължаваме. За победата над Ботев - цял Пловдив живее за този мач, щастлив съм, че усяхме да победим. Даде ни самочувствие тази победа".

Мартин Камбуров е играчът за пример на "Лаута".

"Камбуров е футболист, който зарежда целия отбор. По-младите гледат от него и се учат. Такъв футболист е рядкост във футбола като цяло", смята Марчев.

Локо (Пд) го чака гостуване на шампиона Лудогорец, а Марчев би играл за някой от грандовете в България и не би облякъл само екипа на големия съперник Ботев.

"Отиваме в Разград да играем футбол, да се надиграваме с най-добрия отбор в България. От тоя мач нищо не можем д загубим, само можем да спечелим. Надявам се да ги затрудним. Договорът ми е за две години, година и половина остават още. Искам да се реализирам в чужбина. Ако имам шанс ще се възползвам, но за момента съм концентриран изцяло върху Локомотив. Може би само в Ботев не бих играл".

Форматът на първенството не е ясен на халфа.

"За да го разбереш новия шампионат, трябва да имаш висше образование. И да имаш не е ясно дали ще го разбереш".

Още по темата: общо новини по темата: 18
28.11.2016
27.11.2016
27.11.2016
27.11.2016
27.11.2016
26.11.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Жълт Пловдив 1912
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Камбуров: Много мразя несправедливостта и съм морално обиден на Крушарски
Честит юбилей на две от големите легенди на Локомотив!
ПФК Локомотив поздрави съгражданите си от Марица и всички с "жълто-сини" сърца
Карагарен: Винаги ми е тежко да играя срещу Локо! Най-красивият ми гол е срещу Ботев в "Коматево"
БПФЛ обяви кога Ботев, Локо и Марица ще научат съперниците за Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: