Киров: Искам да водя Ботев, но това не зависи от мен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:57 / 15.12.2016
3299
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров призна, че няма никаква яснота за бъдещето си в клуба, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът ясно обяви, че иска да остане начело на отбора, но това не зависи от него.

Ето какво каза Николай Киров след успеха с 3:2 срещу Пирин:

"Важно беше да завършим годината с победа. Радвам се, че успяхме да го направим, а и отбелязахме три красиви гола. Доволен съм от успеха, но продължаваме да имаме проблеми в защита. Не само на крайната, а на целия отбор".

"Феновете са барометър на представянето на отбора. Те вървят винаги след успеха. След негативната серия, няма как да са тук в Коматево".

"Нямам яснота дори за себе си. Същото важи за Жоао Пауло, не мога да ви кажа дали ще продължи да играе при нас".

"Аз нямам поставен ангажимент като старши треньор след Нова година. Имам желание да ръководя отбора, но това не зависи от мен. Сега ще вляза да пожелая на момчетата приятни празници и да им дам дата за начало на подготовката. Оттам нататък всичко е неясно".

"За мен това бе най-трудната година. Но аз съм пълен оптимист, че нещата отново ще се оправят".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).