Шеф на Ботев: Първо нека да намерим спонсори, после стадиона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:20 / 20.03.2017
5243
Главният мениджър на Ботев (Пловдив) Асен Караславов призна, че се надява в най-скоро време клубът да намери основен спонсор.

Ето какво заяви бившият защитник след загубата с 0:2 от Левски:

"Надяваме се във втората осмица да покажем добри игри и да се класираме на баража за участие в Лига Европа. Конкретна цел няма, ние сами трябва да си я поставим. Футболистите трябва да имат претенция да играят в Европа, да излязат в Европа, да се развиват, това е истината. То е най-лесно да вляза аз или президентът и да кажем "Това е целта".

"Тодор Неделев и Антонио Вутов са преотстъпени до 31 юни (б.р. месец юни има 30 дни). Как да преговаряме? С кого да преговаряме? Другите двама, за които се говори, са юноши на клуба на по 19 години. Как изведнъж взеха да следят наши играчи? 5-6 мача показахме страшни игри?"

"За момента няма никакви забавяния на заплати при нас. Надяваме се в кратки срокове да намерим спонсори. Първо нека да намерим спонсори, после стадиона. Крачка по крачка".



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).