Архивите са живи: Още от 30-те години футбол и волейбол в Локо вървят ръка до ръка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:30 / 30.03.2017
4223
Фенската "черно-бяла" Организация Трибуна Спортклуб публикува уникален снимков материал от 30-те, 40-те и 50-те години на миналия век, когато футболът и волейболът в Локомотив са вървели "ръка до ръка".

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

След като днес се заговори отново за традициите на волейбола в Локомотив Пловдив, ние от Организация "Трибуна Спортклуб" искаме да споделим с вас няколко снимки от ранната история на тази игра в клуба ни, по-голямата част от които предоставени ни от бившия волейболист на "черно-белите" и баща на нашите членове Тошко и Росен Железарови - Любомир!

На тях може да разпознаете едни от големите имена за клуба ни като Иван Лазаров - Червения, Христо Бъчваров, Христо Попов - Ито, Борис Белков - Бучо, Борис Константинов, Гавраил Гавраилов, легендарния треньор от онези години Евгени Белий и др.

Снимките са от края на 30-те, 40-те и 50-те години, във времената, когато клуба носи последователно имената "Пловдивски Спортклуб", "СП45", "Славия", "Енергия" ("Торпедо") и "Локомотив".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).