Треньорът на Академик: Уморени сме, но няма време да правим промени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:55 / 28.10.2017
3705
Няма контузени състезатели в Академик Бултекс 99 за поредното изпитание - гостуването срещу Балкан в 4-ия кръг на Националната баскетболна лига днес, 28 октомври, от 18 часа в Ботевград.

Старши треньорът на пловдивския тим Асен Николов обаче призна, че се е натрупала известна умора у играчите при сгъстения цикъл сряда-събота, в който се намира отборът от началото на месеца.

Припомняме, че пловдивчани са начело с пълен актив от победи в двете надпревари, в които участват - НБЛ и Балканската лига. В последните им две срещи крайният успех дойде след продължение.

"Има умора, но се готвим за сериозен мач срещу тежък противник, който е сред фаворитите в шампионата. Доволен съм от победата срещу Куманово. Имаше периоди, в които повеждахме в резултата, а след това допускахме противника да се върне в мача, но общо взето се справихме. За момента нямаме време да правим по-сериозни промени в играта. Чакаме паузата, когато ще почиваме в първенството, за да свършим малко повече работа по отделните детайли", каза старши треньорът Асен Николов.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).