Треньорът на Академик: Има напрежение, главите ни трябва да са чисти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:42 / 09.11.2017
2791
Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов разкри кои са основните причини за загубата на неговия тим срещу Рилски спортист с 82:85 в мача от Балканската лига.

Ето какъв бе коментарът на специалиста:

"Стана оспорван мач, както и предния срещу Рилски спортист. За съжаление в края на мача взехме грешни решения в 4 ситуации. Маодо щеше да ни помогне доста, ако беше играл, защото особено преди почивката на ниския пост ни надиграха тотално".

"Предстои ни много тежък мач във Варна, където се играе много трудно. Няма как, трябва да се измъкнем от тази серия от три поредни загуби. Трябва да се борим по-сериозно и докрай, за да свалим напрежението. Главите по време на мачовете трябва да са ни чисти, защото тези грешни решения се дължат именно на напрежението".

Ето какво каза и Мартин Дурчев от Академик Бултекс 99:

"Силно съм разочарован, но Рилски спортист заслужено спечели мача с оглед на играта ни. Можехме и да измъкнем мача с повече късмет, но в края сбъркахме 2-3 топки. Позволихме лесни кошове на противника и не успяхме да изпълним тактическите указания на треньорите. При липсата на Маодо знаехме, че ще натиснат под коша, но не можахме да се справим".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).