Вдигат на крака двама маричани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:23 / 12.02.2009
1820
Двама от контузените футболисти на Марица ще бъдат изправени на крака до няколко дни. Титулярният защитник Цветан Йотов и новопривлеченият на проби бивш футболист на Нафтекс - Йордан Николов, тези дни се включват тренировките наравно с останалите си съотборници по време на подготвителни лагер в Баня.

Двамата досега отсъстваха от първата част на зимния сбор в царското градче, поради сериозни травми.

Николов се контузи в контролния мач на маричани срещу ФК Стамболово. 21-годишният вътрешен халф получи сериозно мускулно разтежение в бедрото и след направен обстоен медицински преглед травматолозите му назначиха пълна 10-дневна почивка. Данчо остана в Пловдив да се възстановява по специална програма, изготвена му от лекарят на жълто-сините д-р Здравко Тарълов-младши и старши треньора Манол Георгиев.

Контузията на Цецо Йотов също отшумява. Травмата му се бе обострила напоследък и той пропусна последните две контроли на кършиякалии - срещу Хебър и срещу ФК Бенковски.

Сърцатият бранител страдаше от неприятни болки в коляното, но те вече са забравени. Йотов мина тези дни пълни медицинско-функционални изследвания, които показаха, че травмата не е страшна.

Всички останали футболисти на Марица са здрави и тренират на пълни обороти в Баня. Лагерът в царското селище ще продължи до края на тази седмица. В курортното градче минава втората и най-съществена част от зимната подготовка на маричани.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).