Марица изпразни лазарета

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:11 / 04.03.2009
1092
Всички контузени и болни футболисти на Марица изпразниха лазарета в Кършияка и вече тренират на пълни обороти, съобщиха от лекарския щаб на клуба.

Грипът, който мъчеше от няколко дни нападателите Тодор Тодоров и Емил Стоев-Бадема, както и защитника Иван Димов, вече отшумя и тримата се включиха в заниманията наравно с останалите си съотборници.

Същото важи и за контузените от миналата седмица титиляри - халфа Васил Стефанов и младия вратар Димитър Грабчев. Двамата са възстановени напълно и се върнаха към нормалните тренировки.

Лекуващите стари травми в бедрото Владимир Байрев, Рангел Абушев-Рони и Цветан Йотов също вече са добре. Тримата са готови да влязат на 100 % в игра.

Новопривлеченият бивш футболист на Нафтекс - Йордан Николов, също е излекуван напълно след контузията си в коляното. Както е известно той бе получил травма в бедрото по врема на от контролния мач на маричани срещу ФК Стамболово. На 21-годишния вътрешен халф ръководството на Марица вече му предложи договор за 2,5 години.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).