Пламен Димов от КК "Цар Симеон" излекуван, новак се оплаква от болки в коляното

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:01 / 05.03.2009
496
Водещият състезател на колоездачен клуб "Цар Симеон Рея96" Пламен Димов се възстанови от неприятната контузия в коляното и поднови тренировки. 25-годишният ас на пловдивския велотим имаше остри болки в колянната става, която получи при едно серизно натоварване по време на зимната предсезонна подговка на отбора.

Димов спря временно за седмица тренировките и му бе направи специализиран преглед чрез ядрено-магинен резонас, за да се установи степента на контузията.

"Оказа се, че няма страшно и контузията не е сериозна. Просто Пецата се е натоварил малко повечко и след едноседмична почивка вече всичко е о-кей", обясни главният треньор на "Цар Симеон Рея96" Петър Павлов.

Междувременно едно от новите попълнения в отбора - Илхан Мехмедов, също се хвана за коляното. 17-годишният новак почувства болки в менискуса. На него също му бе дадена почивка, а днес спортните травматолози му направиха ядрено-магнитен резонанс. Травмата на Мехмедов също не е сериозна.

Преди да бъде привлечен в "Цар Симеон Рея96" Илхан е тренирал активно лека атлетика, където има спечелени няколко златни и сребърни медала от републикански първенства и турнири. Всички останали състезатели са здрави и тренират на пълни обороти.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).