Аян Садъков: Най-важното е, че спечелихме три точки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:17 / 06.03.2009
1910
"Много важни три точки за отбора на Локомотив. Те дойдоха много трудно - в последната секунда на срещата. Мисля, че се получи един доста добър мач, с много интрига. Радостно е, че ние излезнахме щастливия отбор. Няма какво да коментирам играта, благодаря на момчетата, които наистина 90 минути се раздадоха на терена. Доста критики получиха в последно време, но проявиха характер, дух и се бориха до последната минута, която наистина дойде в последните секунди. По-важното е, че спечелихме трите точки, това е най-важното за Локомотив в момента", това заяви старши-треньорът на Локомотив Аян Садъков след края на срещата със Сливен.

"Няма смисъл да коментирам съдийството, мачът вече е свършил, ще оставя коментарите на журналистите. Мисля, че наистина в някои моменти не беше както трябва съдийството. Мисля, че можеше да свири дузпа при ситуацията с Писаров, никой нямаше да критикува съдията. Засадата не мога да кажа сто процента дали има или не", каза още старши-треньорът на "смърфовете".

"Делибашич в края на полувремето усети някаква болка, разтежение някакво. Изкара после 5-6 минути и така, принудително бе сменен. Доволен съм, че Дани Кики отбеляза гола. Очаквах много повече откъм играта му, може би напрежението или не знам какво не успя да покаже повече, а той може много повече", допълни Садъков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).