Христолов плати на играчите, очаква поне равен в Бургас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:40 / 07.03.2009
4424
Скандал се разрази в Ботев преди днешния мач с Черноморец в Бургас. От тима беше изваден халфът Георги Аврамов, който отказва да поднови изтичащия си през лятото договор. Това е истинският повод да отпадне от състава, макар че спортният директор Сава Савов се опита да внуши, че играчът има контузия.

Преди заминаването за Бургас футболистите напълниха джобовете, след като президентът Димитър Христолов им плати дължимото за януари. Той и останалите шефове се надяват, че Ботев ще има сили да вземе поне точка в Бургас, където дебют ще направи новият треньор Красимир Балъков.

СХЕМИТЕ
Красимир Балъков използва във всички контроли варианта 4-4-2 и спечели 12 победи в 12 мача. Нови ще бъдат крайните защитници Орлин Старокин и преквалифицираният като десен бек португалец Марсио Нуньо. Като титуляри ще започнат и двамата аржентинци Роберто Карбони и Адриан Фернандес, а атаката ще води голмайсторът Мишел Платини. Ботев също излиза с 4-4-2, с Лилчо Арсов на вратата. В атака ще играят Георги Семерджиев и ганаецът Ерик Кабу, дебют чака Омониго Темиле.

КОНТУЗЕНИТЕ
От групата на Черноморец отпадна единствено лекуващият травма Светлин Симеонов. Георги Андонов, Славчо Тошев, Алфед Мапока, Николай Харизанов и Мауро Алегре няма да вземат участие в Ботев.

В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ
Черноморец загуби в Бургас от Вихрен с 1:3. Ботев завърши 2:2 в градското дерби с Локомотив (Пд).



Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).