Център на ВК Марица с контузия в глезена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:34 / 09.03.2009
982
Младият център на волейболния клуб Марица - Мария Кутева, е със сериозна контузия и може да пропусне следващите мачове на отбора си през тази седмица. 183-сантиметровата централна блокировачка е изкълчила глезена си по време на предишния двубой на жълто-сините - в София, при победата им с 3:1 над столичния Академик.

Лекарският щаб на Марица в момента прави всичко възможно да вдигне Кутева на крака, макар че спортните травматолози вече са й препоръчали повече почивка.

Днес маричанката ще мине обстоен медицински преглед чрез ядрено-магнитен резонанс, за да се установи степента на травмата й и терапията при лечението.

В сряда маричанки приемат у дома - в спортната зала на Лаута, своя пряк съперник за място в четворката - Енерджи-Калиакра. Тимът от Каварна в момента изостава на 2 точки от пловдивчанки и при успех на Марица в сряда, те със сигурност ще запазят четвъртото си място във временното класиране преди финалните плейофи.

"Мария много иска да играе срещу Енерджи-Калиакра и да помогне на отбора, поради важността на мача. Аке не може да излезе на терена обаче много ще ни липсва", обясниха нейни съотборнички.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).