ВИДЕО и СНИМКИ: Академик се представи в Общината, ще играе всички мачове в Колодрума

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:29 / 04.09.2018
3279
Баскетболният Академик Пловдив представи днес официално отбора си, новия треньор и новия спонсор за предстоящия сезон в Националната баскетболна лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана на пресконференция в заседателната зала на община Пловдив, на която присъстваха кметът Иван Тотев и заместникът му Георги Титюков.

В залата естествено бяха всички баскетболисти на клуба, президентът Васил Врачев, спортният директор Тина Димитрова, секретарят Христо Караджов и новият старши треньор Дарко Костич. Ръководството представи и новия финансов благодетел Ангел Стоилов.

"Използвам случая да поздравя Академик за всичко това, което правиха през последните години и радваха пловдивската публика. Може да обявим официално, че Академик ще играе мачовете си през новия сезон в зала Колодрума", заяви Иван Тотев.

"Тук е моментът да изкажа своята признателност и респект към Ангел Стоилов за това, което прави за развитието на баскетбола в града. Това е спорт, който без подкрепата на спонсори, и в случая и на община Пловдив, няма как да съществува. Академик развива една прекрасна детска школа и се надявам през годините да видим много състезатели да излизат оттам. Най-важното е, че този сезон ще има над 30 мача в зала Колодрума и възможност за повече пловдивчани да се радват на този прекрасен спорт", каза още кметът на Пловдив.

Гледайте в прикаченото видео цялото представяне на Академик в Общината!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).