Във ВК Марица се готвят за мач, въпреки бойкота на Калиакра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:11 / 16.03.2009
397
"Не ни интересуват афишираните протеста и призива за бойкот на първенството от страна на Енерджи-Калиакра, ние се готвим за мач срещу тях. Готови сме за истинска битка срещу каварненки, смятам че те все пак ще пристигнат в Пловдив и мач срещу тях ще има. Ние си гледаме в нашия двор и не ни интересуват другите отбори и затова не мога да коментирам техните реакции. Лично мое мнение е, че разумът ще надделее и мач все пак ще има". Това заяви изпълнителният директор на волейболния Марица Стоая Гунчев-Чугуна преди 1/4-финалите срещу Енерджи - Калиакра.

"Разговарях лично с колегата от Каварна Евгени Петков, и той бе категоичен, че тимът му няма да пътува за Пловдив. Ние обаче се готвим за мача и ще бъдем напълно готови да излезем и да играем, защата никой официално не ни е казал, че мач няма да има", коментира наставникът на маричанки Иван Петков.

Както е известно в неделя старши треньора каварненки Евгени Петков обяви, че тимът му се отказва от по-нататъшно участие в шампионата и така Марица се класираха без игра за финалната четворка на държавното първенство. Наставникът на Енерджи-Калиакра мотивира решението си като протест срещу "безумната програма на волейболната федерация и тенденциозно съдийство" срещу неговия отбор.

Калиакра, които преди няколко дни загубиха с 1:3 в Пловдив и днес трябва да играят играят първия от трите си плейофа за място във финалната четворка на волейшампионата. Следващите 2 мача са този петък в Пловдив и в сряда - в Каварна. Полуфиналните плейофи са на 23, 25 и 27 март. За тях почти сигурно ще се класират Левски Сиконко, ЦСКА и Славия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).