14-годишен талант от Марица викнат в националния тим от Ферарио Спасов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:20 / 24.03.2009
1226
14-годишен талант от детско-юношеската школа на Марица бе повикан в юношеския националнен отбор на България за момчета, набор 1994-ти. Това е универсалният футболист от Кършияка Илия Илиев, който попадна в полезрението на Ферарио Спасов - новият селекционер на държавния ни тим при подрастващите.

Феро оглежда под лупа наши таланти, които да представят страната ни в големия международен турнир в Португалия за футболисти до 14 години.

В детския тим на Марица Илия Илиев играе еднакво добре и като защитник, и като опорен халф, и като атакуващ полузащитник. Треньор в школата му е опитният Александър Николов.

Ферарио Спасов първо събра своите избрани тийнейджъри на подготвителен лагер сбор в София, но подготовката им за предстоящите мачове продължи в на базата на Литекс в Ловеч.

Феро бе определен съвсем наскоро от Изпълкома на Българския футболен съюз да води юношеската гарнитура на България при 14-годишните. Освен Илия Илиев, в сметките на Спасов са още 5 момчета от Пловдив, които също получиха повиквателни от националния селекционер.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).