ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кирил Акалски: Имам още много да работя върху играта си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:34 / 24.03.2009Коментари (0)1563
© Plovdiv24.bg
Представящият се на отлично ниво от началото на пролетния полусезон страж на Локомотив Пд Кирил Акалски сподели, че според него отборът върви добре след подновяването на кампанията. Той призна, че се чувства прекрасно при „смърфовете", като добави, че много се радва на подкрепата, която получава от феновете Локо Пд.

„Мисля, че се представяме на едно добро ниво от началото на пролетния полусезон. Играем приличен футбол. Точковия ни актив от тези четири мача е добър. Играхме и срещу двата софийски гранда. Изпуснахме доста положения и в двата мача. В тези четири срещи показваме едно добро ниво. И аз вече съм по-уверен в силите си", започна стражът.

„Тази пауза в шампионата обаче не идва на време за нас, тъй като бяхме набрали скорост. Дано и след нея да продължим така", допълни той.

„Разбира се, че се чувствам добре, след като публиката на Локомотив ме харесва. Отговорността обаче също нараства. Трябва да се представям на едно добро ниво във всеки мач. Ще дам всичко от себе си", продължи Акалски.

„Освен, че ми е треньор Стоян Ставрев, той е и много добър вратар, доказал се в България. Добри приятели сме, разбира ме се нормално. Няма значение кой на кого е резерва. Аз винаги се вслушвам в неговите напътствия", призна футболистът на „смърфовете".

„Чувствам се великолепно в Локо Пд. Това е един от най-големите отбори в България, с най-великата публика. Засега не мисля за националния отбор, но се радвам, че специалистите ми предричат голямо бъдеще. Имам още много да работя, за да се развивам като вратар", отговори вратарят на Локо Пд.

„В световен мащаб, любимият ми страж е Икер Касияс, в България - нямам любим вратар, но безспорно, най-добрият в момента е Гошо Петков", сподели той.

„За мен, когато имам повече работа по време на мач, се чувствам по-добре. В един спокоен двубой, не си толкова концентриран. Когато обаче към теб има постоянно удари и си под напрежение, си в час по-дълго време."

„Според мен, не само Бербатов ще липсва на националния отбор в Дъблин, Мартин Петров също е основен играч за България. Двамата са най-добрите футболисти на страната в момента. Мисля, че Мъри Стоилов е добър треньор, ще нареди добре състава и ще играем тактически правилно. Мисля, че няма да изгубим", завърши Кирил Акалски.

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Крушарски се оттегля от Локомотив (Пловдив)
Официално от Локо Пловдив: 8-часов работен ден, но само за треньорите!
Крушарски намери виновник за слабото представяне на Локо, взе странно решение
Пенев прати двама от Локо в дубъла, те помогнаха за нова победа
Крушарски с твърде несериозен отговор на призива на феновете да напусне
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: