ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (12)
КК "Цар Симеон" определи стартовия състав за турнира в Черна гора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:05 / 25.03.2009Коментари (0)355
© Plovdiv24.bg
Главният треньор на пловдивският колоездачен клуб "Цар Симеон 1898" Петър Павлов определи стартовия състав на отбора за участието в силния международен турнир на шосе "Пътят на крал Никола". На старт в Подгорица в сряда застават капитанът на тима Пламен Димов, младежките национали Борислав Иванов и Светослав Недев, както и сърбите - Игор Пайович и Горан Шмелцерович, които ще се състезават през новия сезон отново за пловдивския тим. Според регламента отборите трябва да бъдат съставени от по 5 състезатели.

С отбора освен петимата бегачи са още главният треньор Петър Павлов, новият механик на клуба Васил Костадинов и масажистът Веселин Червенков. За Черна гора не замина Дамян Филипов, който не е възстановен напълно от тежката си контузия в коляното.

Другите двама сърби в клуба - Драган Спасич и Александър Дукич, също ще участват в това състезание, но те ще бягат от името на националния отбор на Сърбия. Двамата са включени в представителната „резпезентация" на западната ни съседка специално за турнира, след като се върнаха от подготвителния лагер в Ниш. Преди надпреварата колоездачите на „Цар Симеон 1898" направиха също 3-дневен подготвителен лагер в Ниш и в близост до Подгорица. С него ръководството искаше състезателите по-лесно да се адаптират за старта в Черно гора, предвид влошените атмосферни условия напоследък в България.

Турнирът "Пътят на крал Никола" е четиридневен и е от календара на Международния колоездачен съюз. Тази година той е с високата категория 2.2, включен е във веригата Юръп Тур и ще носи точки за рейтинга при мъжете в класацията на международната федерация - U.С.I. Състезанието в Черна гора се провежда за 15-ти пореден път и ще събере над 100 елитни бегачи от почти цяла Европа. В него ще бъдат допускани за участие национални отбори, тимове от клас Континентал, както и клубни състави.

В миналагодишното издание на международния турнир „Пътят на крал Никола" победител стана словенецът Митя Махович, който кара за континенталния тим на Перутнина. Шампионът постигна общо време 15.50.51 и изпревари с 0,25 българския национал Павел Шуманов, останал 3-ти в крайното генерално класиране. 7-ми в състезанието тогава бе друг българин - Даниел Петров.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте бурната радост на Арда след успеха над Ботев
Душан Керкез: Една грешка промени всичко, това е футболът!
Много пропуски, червен картон и загуба за Ботев в Кърджали
Антоан Конте капитан за "канарчетата", съставите на Арда и Ботев
Участник от "Игри на волята" помогна за трета поредна победа на "баските" от Куклен
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: