Отменят глоби в Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:41 / 25.03.2009
641
Ръководството на Марица реши да отмени наложените парични глоби на футболистите за слабата им игра срещу Спартак/Пд/ в пловдивското дерби, преди седмица, в което кършиякалии паднаха с 0:1. Шефовете в Кършияка решили да не бъркат в джоба на играчите си, след важната и авторитетна победа на жълто-сините в Търговище с 2:1 над местния Светкавица.

„Няма да има глоби, решихме да отменим всичко. Дори до ден-два момчетата ще си получат и заработените премии за победата в Търговище над Светкавица", потвърди изпълнителният директор на маричани Георги Фиданов.

Шефът добави, Марица може да се откаже от първоначалното си намерение да урежда още една контролна среща по време на паузата в първенството заради световните футболни квалификации. Засега сигурна е само проверката на жълто-сините в събота срещу пловдивския Локомотив на Лаута. Началният час на мача двата отбора ще уточняват допълнително, но най-вероятно срещата ще бъде насрочена за 14,30 или за 15 часа.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).