Камбуров: Скандиранията на феновете на Ботев срещу мен ме мотивират още повече

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
19:29 / 29.11.2018
7190
Четирикратният Футболист №1 на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров разкри какво го мотивира да бележи срещу родния си клуб Ботев (Пд). В събота Императора ще излезе с екипа на Берое именно срещу жълто-черните. мачът е от 15,00 часа в Коматево.

"Не тая лоши чувства към феновете на Ботев. Техните скандирания срещу мен от първата до последната минута единствено ме мотивират да се раздавам още повече на терена. Мачът с Ботев за мен е като всички други. Не може да се сравнява, когато бях с фланелката на Локо (Пд), тогава зарядът бе различен. Ботев са много стойностен отбор, който вероятно ще се класира в топ 6. Надявам се да съумеем да победим и да ги отдалечим от нас. Не би трябвало отпадането за Купата да ни повлияе. Разбира се, още не сме го забравили. Трябваше да вкараме преди дузпите, а не да оставяме съдбата си да се решава при тях", заяви Мартин Камбуров пред "Дарик".


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).