ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (12)
Девойките на ВК Марица мачкат 3:0 преди финалите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:52 / 01.04.2009Коментари (0)626
© Plovdiv24.bg
Без да се напъва девическият волейболен отбор на Марица - старша възраст, който вече бе осигурил участие във финалите на републиканското волейболно първенство, разгроми у дома с 3:0 гостуващия им Арда /Кж/ в последния си мач от редовния сезон. Момичетата на треньорите Иван Петков и Николай Диманов играха с лекота срещу тима от Кърджали и отново показаха, ме са с няколко класи над съперничките си в зона „Тракия", където отдавна са окупирали убедително първото място.

Жълто-сините взеха първия гейм с 25:12, о в останалите два потренираха за 25:15 и 25:13. Така младите маричанки продължиха да подобряват своя рекорд от началото на шампионата при старшата възраст. В него кършиякалийки имат само победи досега и нямат дори загубен гейм, което е рядък случай в първенствата при девойките.

Финалите от държавното първенство при старшата възраст са от 14 до 18 април в София. В него ще се пуснат 8 отбора, разпределени в две предварителни групи. Победителите от всяка група и вторите оформят финална четворка, от която ще бъдат излъчени финалистките и отборите, спорещи за бронзовите медали.

Волейболният тим на Марица при момичетата до 15-годишна възраст започна с две разгроми победи с по 3:0 заключителния регионален турнир в зона „Тракия" за републиканско първенство, който започна днес в Пазарджик.
Момичетата на треньорката Атанаска Атанасова-Никифорова показаха отлична форма и безмилостно отвяха конкуренцията.
Малките маричанки първо разгромиха с убедителното 3:0 домакините от Бенковски /Пазарджик/, а след това се разправиха по категоричен начин пак с 3:0 Асеновец /Асеновград/. В следващия си мач "жълто-сините" излизат срещу Самант /Раковски/ в последния си мач в зоналния турнир. Момичетата на треньорката Атанаска Атанасова-Никифорова превъзхождат в Пазарджик тотално връстничките си едва ли ще изпуснат първото първото място и класирането за финалите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: