Асеновградски клуб по таекуон-до с медали от Държавното първенство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:42 / 02.04.2009
594
2 златни и 3 сребърни медала на Държавното първенство по таекуон-до спечелиха под вещото ръководство на треньора си асеновградските състезатели Станимира Петрова,Янко Петров и Васил Димитров. " Без финансовата подкрепа на кмета на Асеновград д-р Христо Грудев и на общинската организация на ГЕРБ в Асеновград нямаше да успеем да се справим така блестящо, защото и най-високият спортен дух се нуждае от умела и обезпечена организация", коментира победата треньорът Георги Шишков, който е член на ПП ГЕРБ.

Състезанието се проведе в София и имаше за цел да определи националния отбор на България. В него Асеновград ще бъде представен от Станимира Петрова. Нейната подготовка ще продължи под ръководството на майстор Ким Унг Чол, VІІІ дан. "И занапред ще подпомагаме младите надежди на Асеновград в това бойно изкуство. Смятам, че те също ни учат на нещо - борбен дух и воля за победа", заяви общинският ръководител на ГЕРБ в Асеновград Атанас Димитров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).