Колоездач на "Цар Симеон" пропуска следващия старт заради контузия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:58 / 04.04.2009
401
Един от водещите колоездачи на Цар Симеон 1898 - Борислав Иванов ще пропусне заради контузия следващия старт на пловдивския велотим, който ще бъде в Сърбия. Младежкият национал в момента си е в София, където живее и лекува травма.

Боби получи неприятна контузия в коляното по време на международния колоездачен турнир на шосе „Пътят на крал Никола" в Черна гора. 21-годишният бегач дори стартира контузен в Подгорица, но почувства остри болки в коляното и след стотина километра мощно каране прекрати участието още в първия етап на надпреварата, който бе с дължина на трасето 179 км - от Цетине до Херсег нови.

Сега Борето се възстановява. Спортните травматолози са препоръчали на състезателя да не натоварва коляното си поне десетина дни, за да отшуми напълно болката. В този период той ще тренира на облекчен режим по специална възстановителна програма, изготвена му от главния треньор на Цар Симеон 1898 Петър Павлов.

Горан Шмелцерович, който бе болен от грип по време състезанието в Черна гора, вече е възстановен напълно. Както е известно сърбинът също застана на старт в Подгорица, но също не завърши първия етап. Вечерта преди старта Шмелц вдигна много висока температура, породена от вирусна инфекция. Горан е амбициран за призово класиране в Нови сад.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).