Шестима от "Цар Симеон" ще бягат за „Купа Войводина”

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:59 / 04.04.2009
441
Шестима състезатели на пловдивския колоездачен клуб Цар Симеон 1898 ще участват в международния турнир - „Купа Войводина" в Сърбия, който започва утре. Капитанът на тима Пламен Димов, Светослав Недев, Драган Спасич, Алексаднър Дукич, Горан Шмелцерович и Игор Пайович тръгнаха днес за западната ни съседка. От пловдивската група липсва единствено Борислав Иванов, който лекува травма. Боби получи контузия в коляното по време на международната колоездачна обиколка „Пътятна крал Никола" в Черна гора и в момента се възстановява.

Състезанието е стартира от Нови сад утре. То е еднодневно, включва всички категории и е част от календара на националната колоездачна лига на Сърбия.

„Купа Войводина" е популярен още като Обиколката на Мичелук, защото маршрутът му минава около едноименната местност. Една от купите за най-добре представилия се млад състезател дори е наречена именно „Приз Мичелук".

Велонадпревата е с общ старт с дължина на пробега 139 километра.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).