Четирима от Спартак в националния по футбол набор 94

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:02 / 06.04.2009
1446
Четирима футболисти от просперираща школа на Спартак летят за Португалия утре. Момчетата от набор 94 ще играят за националния ни тим. Селекционерът Ферарио Спасов повика в отбора на България Иван Филипов, Лазар Марин, Радослав Терзиев и Лъчезар Ангелов. В последния момент в селекцията на Феро влезе Радо Терзиев, който е капитан на отбора на Спартак. Терзиев зае мястото на контузилият се играч на Марица Илия Илиев.

Така в отбора на България при 15-годишните има само четирима пловдивчани, като всички те са само от школата на Спартак. В държавната селекция няма представители на другите пловдивски клубове. Терзиев, Ангелов, Марин и Филипов са част от отбора на Спартак, който е шампион на България в своята възрастова група и носител на купата на БФС. Треньори на талантите са Митко Джоров и Тодор Живондов.

Пловдивчанчетата ще бъдат с националния тим до 12 април в Португалия. Там българчетата ще играят в силен международен турнир. Водач на делегацията е Михаил Мадански, които също е помагал при селектирането на отбора от набор 94.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).