Бивш халф на Локо и ЦСКА почна в Спартак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:51 / 09.04.2009
1247
Един от най-техничните халфове в историята на Локо (Пд) - Наско Георгиев започва работа в Спартак. Наката, който игра и в ЦСКА, ще е треньор в ДЮШ на клуба от „Кючук Париж". Първоначално 35-годишният Георгиев ще води подготвителна група от набор 98 и ще помага на Митко Джоров в два други детски тима. Наско дълго време чакаше напразно да бъде назначен в Локо, където даже мина конкурс за наставник в школата.

Контузеният защитник на Спартак Теодор Банев бе на контролен преглед в София. Левият бек е със скъсани предни връзки на коляното, установиха докторите. Не се потвърдиха „черните" прогнози, че е увреден и менискусът на Банев. Травмата е същата, като тази която сполетя халфа на Локо (Пд) Дани Кики през 2008 година. Лекарите назначиха на Теодор операция за 23 април. Хирургическата интервенция ще извърши д-р Тони Георгиев. Банев ляга под ножа в частната клиника „Свети Пантелеймон" в София.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).