ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Костадин Дервенков: Ако до май няма нов шеф, заминаваме при аматьорите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:22 / 09.04.2009Коментари (1)1897
Един от дребните акционери и бивш шеф в Ботев Костадин Дервенков изказа мнение относно ситуацията в клуба:

Ако до следващия месец остане същият собственик, опасността Ботев да стигне до "В" група е напълно реална. Видно е, че Христолов тотално е спукал гумите и не може да издържа клуба повече. Целта му е при продажбата да вземе някой лев отгоре, но това забавя целия процес.

Христолов се изчерпа отвсякъде и явно няма възможност да се справи с клуба. Абсолютно всички проблеми се дължат на неговия инат. Ботев стигна до това положение, само и единствено благодарение на него. Ако беше изпълнил договорите с потенциалните купувачи, вече щяхме да сме забравили за всички проблеми. Христолов обаче продължава да действа като усмивка от старите ленти. Той не е за управник през 2009 г., ставаше за 1999г., но вече е много далеч от истината. Откакто футболните клубове станаха АД-та, държавата и общините тотално абдикираха. Така отборите станаха собственост на случайно попаднали лица във футбола като Христолов. Трудно е някой да се намеси в управлението на тези частни дружества.

Общината може да помогне на Ботев, но при условие, че има насреща нормален човек, който има желание да работи. Христолов определено няма желание да помага на Ботев. Вината да се стигне до това положение е само на главния акционер. Градът ни не е малък, имаме много фенове и като цяло добри условия за качествен футбол. Време е Ботев да случи на собственик. За спасението на клуба има само един вариант и той е Христолов да напусне по най-бързия начин. Нужни са нови собственици, независимо кои ще са. Сигурен съм, че когато дойдат други хора, отбора ще се стабилизира за година и половина. Виждаме как в Локомотив (Пд) се смениха много собственици през последните години, но клубът намери начин да поддържа едно прилично ниво за себе си. Все пак те са по-малкият клуб в Пловдив и тези резултати ги устройват.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 09.04.2009 г.
0
 
 
Еми, да! Шампиони, носители нва Суперкупата, и веднъж бронзови медалисти - тези резултати наистина ни устройват. Нямах нищо против този човекоподобен индивид Дървенков, но с последното си изречение се саморазкри на какво ниво е. Да не забравяме кой продаде Минев на Левски зад гърба на мажоритарния акционер. Дори и това да е Христолов, постъпката няма нищо общо с чувството за морал и ясно разкрива същността на един типичен папагал , какъвто е Дървенков.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте бурната радост на Арда след успеха над Ботев
Душан Керкез: Една грешка промени всичко, това е футболът!
Много пропуски, червен картон и загуба за Ботев в Кърджали
Антоан Конте капитан за "канарчетата", съставите на Арда и Ботев
Ботев прати шеф на Славия - Левски, гледа двама чужденци от "белите"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: