Фракциите на Локо благодариха на футболистите за сърцатата игра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:42 / 09.04.2009
1907
Привържениците на Локо, обединени в трите големи фракции - Наполетани, Gott Mit Uns и Lauta Hools, благодариха в специално обръщение до своите футболисти и треньори за сърцатата им игра. "Черно-белите" фенове свикаха футболистите на специална среща в Дома на техниката преди пролетния полусезон. Преди началото на втория дял от първенството Локо бе в опасна близост до зоната на изпадащите, но след победите над Сливен, Спартак Варна и като гост на Черноморец Бургас, "смърфовете" вече дишат леко. Ето и обръщението на феновете към футболистите:

На 24 февруари 2009 г., вие, футболистите на представителния тим на любимия ни Локомотив, уважихте нашата поканата за среща в Дома на техниката. Тогава дадохте думата си, че ще изиграете предстоящите мачове от пролетния дял на шампионата преди всичко за нас - феновете.

Днес искаме да ви благодарим за това, че удържахте на думата си и влязохте с мъжко сърце в първите пет официални мача тази година. Благодарим ви, че намерихте сили и воля да загърбите проблемите, тежката обстановка и някои "кадровици" по централната трибуна на стадиона. Осъзнаваме, че тази реалност остава непроменена и клубът ни продължава да се управлява в тежко и несигурно време.

Продължавайте в същия дух и смело напред. Ние винаги ще сме с вас. Само Локо!

Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив
Lauta Hools
Napoletani-1995
Gott mit Uns



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).