ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (12)
Шеф на ВК Марица стана старши-треньор на националния тим до 19 години
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:04 / 09.04.2009Коментари (0)1163
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на женския ВК Марица ще бъде помощник треньор на Стоян Гунчев
Изпълнителният директор на ВК Марица Стоян Гунчев-Чугуна бе избран за старши треньор на младежкия национален отбор на България по волейбол за девойки до 19-годишна възраст. Управителният съвет на Българска волейболна федерация утвърди единодушно 51-годишния пловдивски спец на този пост на проведеното в Казанлък редовно заседание, на което присъства лично президентът на централата Данчо Лазаров и цялото ръководство.

Стоян Гунчев сменя на поста наставникът на ЦСКА Атанас Петров, който досега се водеше селекционер на девойките. Избирането му за национален треньор е поредното голяма признание както за качествата на известния пловдивски спец, така и за волейбола във ВК Марица.

В екипа на Чугуна ще влезе старши треньорът на представителния женски отбор на ВК Марица - Иван Петков, който ще му бъде дясна ръка и пръв помощник треньор в екипа.

На сбирката в Казанлък бе потвърдено, че до един месец ще бъде закупен нов модерен автобус, който ще обслужва българските волейболни национали, като необходимите за целта средства вече са осигурени от ДАМС.

По повод 60-годишнината от членството на България във ФИВБ, президентът на международната федерация Дзижонг Веи ще посети страната това лято по покана на БФВ и нейния президент Данчо Лазаров. Посещението ще стане между 10 и 13 юли, което ще даде възможност на президентът Веи да изгледа и двата мача между мъжките национални отбори на България и Куба за Световната лига в Двореца на културата и спорта във Варна.

Управителният съвет на БФВ одобри и нова структура на националната съдийска комисия, която според нейния председател Константин Тюфекчиев, ще подобри работата на българските волейболни съдии.

След заседанието членовете на управителния съвет посетиха зала Арсенал и изгледаха тренировъчен мач на разширения състав на националния отбор на България за момичета до 15 години, който е на лагер-сбор в Казанлък. Както е известно в държавния ни тим са повикани 9 малки волейболистки на ВК Марица.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: