"Желязната" защита на ФК Енко (Пд) отново не се пропука

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:38 / 04.03.2019
4960
Пловдивският ЖФК "Енко" стартира с победа пролетния дял от женското футболно първенство. В среща от 10-ия кръг пловдивчанки надиграха с 2:0 като гости младия и доста напорист отбор на "Риал" (Ковачевци).

Победата остави "Енко" на второ място във временното класиране с актив от 20 точки, колкото имат още ЛП Суперспорт (София) и другият пловдивски тим - ФК Пълдин.

Енко обаче продължава да е тимът с най-добрата защита в женския футболен елит, тъй като има само 6 допуснати попадения (лидерът НСА е с 9).

На стадиона в Ковачевци ФК "Енко" откри резултата в самото начало на второто полувреме с попадение на своа топреализатор Цветана Манчева.

Последва натиск на домакините, които обаче не успяха да пробият "желязната" отбрана на пловдивчанки. При една контраатака Цвети Такучева изведе по прекрасен начин Цветана Манчева в чиста позиция и тя не сбърка за крайното 0:2.

В събота Енко приема в Пловдив коравия тим на Локомотив (Стара Загора).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).