ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби с 2:1 при гостуването си на Черно море
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:05 / 13.04.2009Коментари (0)6334
© Impact Press Group
Локомотив загуби с 2:1 гостуването си на един от лидерите в класирането Черно море. Домакините успяха да вкарат по едно попадение през двете полувремена. В края на двубоя Мартин Сечков намали резултата, но за повече нямаше време. Освен с две попадения „моряците" се отчетоха с изключително груба игра, която в повечето случаи не бе санкционирана от рефера Георги Йорданов. На няколко пъти играчи на домакините действаха по изключително груб начин срещу „смърфовете", но съдията доста често дори не отсъждаше нарушения. Освен това в края на двубоя при резултат 1:2 с няколко обратни отсъждания Йорданов не позволи на „черно-белите" да окажат финален натиск. Попадението пък на Сечков бе първото, което Черно море получава от игра този сезон. От първия кръг в „А" група до момента, „моряците" бяха инкасирали само едно попадение, дело на Черноморец от дузпа.

Двубоят започна с изключително тежък инцидент. При една висока топка в наказателното поле Ангел Йошев от Локо и Георги Илиев си удариха главите. В следствие на инцидента бившият „смърф" Илиев бе откаран в болница с два счупени зъба, разкъсна рана на главата и комоцио.

Преди почивката „моряците" атакуваха по-често, но техните атаки бяха умело отбивани от отлично игралите защитници на Локо. Черно море изсипа около дузина опасни центрирания в наказателното поле на „черно-белите", но перфектният в пореден мач Кирил Акалски и Сечков и Николов пред него нямаха проблеми. Попадението за Черно море падна в края на полувремето. Атанас Борносузов пое отбитата от поредното центриране топка и с бомбен удар не остави шансове на Акалски.

След почивката възпитаниците на Аян Садъков заиграха по-активно в предни позиции и имаха няколко отлични възможности за гол. С пропуски се отчетоха Дани Кики, Димитър Илиев, Искрен Писаров, Любомир Чернев и Ангел Йошев. Именно Йошев изпусна и най-чистото положение за Локомотив. При резултат 1:0 Йошев нахлу в половината на Черно море и след двойно подаване с Иван Караманов се оказа очи в очи с Карамфил Илчев, но топката дойде на неудобния му десен крак и той стреля слабо, право в ръцете на вратаря.

В 80-та минута Александър Александров - Алекс даде втори гол преднина на домакините, с което реши в голяма степен изхода на двубоя.

Пловдивчани не се предадоха и се вдигнаха на щурм. Той даде резултат в 85-та минута, когато след центриране на Дани Кики Сечков успя да вкара топката в мрежата на Илчев. За повече обаче нямаше време.

Още по темата: общо новини по темата: 10
15.04.2009
14.04.2009
14.04.2009
13.04.2009
13.04.2009
13.04.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Крушарски се оттегля от Локомотив (Пловдив)
Официално от Локо Пловдив: 8-часов работен ден, но само за треньорите!
Крушарски намери виновник за слабото представяне на Локо, взе странно решение
Пенев прати двама от Локо в дубъла, те помогнаха за нова победа
Крушарски с твърде несериозен отговор на призива на феновете да напусне
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: