Локо загуби с 2:1 при гостуването си на Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:05 / 13.04.2009
6334
Локомотив загуби с 2:1 гостуването си на един от лидерите в класирането Черно море. Домакините успяха да вкарат по едно попадение през двете полувремена. В края на двубоя Мартин Сечков намали резултата, но за повече нямаше време. Освен с две попадения „моряците" се отчетоха с изключително груба игра, която в повечето случаи не бе санкционирана от рефера Георги Йорданов. На няколко пъти играчи на домакините действаха по изключително груб начин срещу „смърфовете", но съдията доста често дори не отсъждаше нарушения. Освен това в края на двубоя при резултат 1:2 с няколко обратни отсъждания Йорданов не позволи на „черно-белите" да окажат финален натиск. Попадението пък на Сечков бе първото, което Черно море получава от игра този сезон. От първия кръг в „А" група до момента, „моряците" бяха инкасирали само едно попадение, дело на Черноморец от дузпа.

Двубоят започна с изключително тежък инцидент. При една висока топка в наказателното поле Ангел Йошев от Локо и Георги Илиев си удариха главите. В следствие на инцидента бившият „смърф" Илиев бе откаран в болница с два счупени зъба, разкъсна рана на главата и комоцио.

Преди почивката „моряците" атакуваха по-често, но техните атаки бяха умело отбивани от отлично игралите защитници на Локо. Черно море изсипа около дузина опасни центрирания в наказателното поле на „черно-белите", но перфектният в пореден мач Кирил Акалски и Сечков и Николов пред него нямаха проблеми. Попадението за Черно море падна в края на полувремето. Атанас Борносузов пое отбитата от поредното центриране топка и с бомбен удар не остави шансове на Акалски.

След почивката възпитаниците на Аян Садъков заиграха по-активно в предни позиции и имаха няколко отлични възможности за гол. С пропуски се отчетоха Дани Кики, Димитър Илиев, Искрен Писаров, Любомир Чернев и Ангел Йошев. Именно Йошев изпусна и най-чистото положение за Локомотив. При резултат 1:0 Йошев нахлу в половината на Черно море и след двойно подаване с Иван Караманов се оказа очи в очи с Карамфил Илчев, но топката дойде на неудобния му десен крак и той стреля слабо, право в ръцете на вратаря.

В 80-та минута Александър Александров - Алекс даде втори гол преднина на домакините, с което реши в голяма степен изхода на двубоя.

Пловдивчани не се предадоха и се вдигнаха на щурм. Той даде резултат в 85-та минута, когато след центриране на Дани Кики Сечков успя да вкара топката в мрежата на Илчев. За повече обаче нямаше време.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).