Марица планира нова контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:29 / 15.04.2009
547
Нова контролна среща планира старши треньорът на Марица Манол Георгиев през тази седмица. С нея 36-годишният наставник смятал да запълни разредената програма на кършиякалии, които в предстоящия шампионатен кръг на „Б" група нямат мачове и ще почиват по програма.

Съперникът на жълто-сините в предстоящия спаринг все още не е уточнен и тепърва ще се избира. Началният час на мача, който най-вероятно ще бъде в събота или сряда, засега е 15 ч. Много е вероятно маричани да играят срещу третодивизионния ФК Брестник. Дргият вариант е да срещнат тима на ФК Гигант /Съединение/.

Контролата ще пропуснат двама футболисти на Марица, които липстваха и при гостуването на Нафтекс миналата събота в срещата от 20-ия шампионатен кръг на първенството в Източната „Б" група. Това са играещият помощник-треньор Стефан Учиков и младият защитник от юношите старша възраст Стефан Стефанов.

Учиков не е тренирал повече от седмица. 32-годишният полузащитник не тренира, защото старата му травма в ахилеса се възобнови. Както е известно заради претоварване опитният халф получи възпаление на ахилесовото сухожилие, което се обостри още в първия пролетен кръг срещу Дунав в Русе. Въпреки огромното желание на Стефан да тренира и играе срещу Нафтекс, спортните травматолози му препоръчаха пълна почивка.

Стефанов пък се оплака от мускулно разтежение и в момента също се лекува.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).