Петър Пенчев: Готвим се с настроение, спасението ни зависи от нас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:41 / 22.04.2009
2375
Изпълняващият все още длъжността старши-треньор на отбора на Ботев Петър Пенчев заяви, че "жълто-черните" се готвят с настроение за предстоящия домакински двубой със Сливен. "Имахме малко време да се подготвим за този двубой, но аз казах на футболистите, че ако искат да се развиват в кариерата си, задължително условие е постоянството. Затова трябва да затвърдим добрата игра от последните два мача и да вземем трета пордена победа. Въпреки важността на двубоя искам от моите футболисти да го изиграят максимално концентрирани и спокойни. Единственият контузен в отбора е Георги Семерджиев, всички останали тренират на пълни обороти, включително и Мирослав Тодоров, който заради травма пропусна последните два двубоя", хвърли яснота около състава преди мача със Сливен Пенчев.

"Канарчетата" тренират днес от 16:00, след което отиват на режим в хотел Империал.

Пенчев засегна и състоялата се вчера среща с феновете. "Не искам да коментирам срещата. Според мен тя беше ползотворна, имаше смисъл от нея. Каквото имахме си го казахме с феновете и то си остава между нас си", бе лаконичния коментар на треньора.

"Не сме броили колко точки ни трябват, за да се спасим. Хубавото е, че все още държим съдбата в ръцете си. Всичко зависи от нашите мачове и точките, които вземем от тях, независимо как ще завършат останалите отбори. Имаме реални шансове да се спасим, ако си вземем домакинските двубои", завърши Пепо Пенчев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).