ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо (Пловдив) победи с 2:1 съименниците си в спектакъл насред София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:53 / 22.04.2009Коментари (0)11543
Даксон бе неудържим за играчите на Локо (Сф) и реализира победното попадение
Локо (Пловдив) постигна хубава победа при гостуването на съименниците си от София. Двата отбора изиграха изключително интересен и динамичен мач-спектакъл, като чистите положения и пред двете врати се редуваха едно след друго. Защитата на "черно-белите", най-вече в лицето на Фелисиен Сингбо, обезвреди изцяло звездата на домакините Мартин Камбуров. Преди почивката Павле Делибашич даде преднина на „черно-белите". Съдията Цветан Георгиев реши да реанимира домакините, давайки комична дузпа в края на полувремето, реализирана от Камбуров, след щастлив рикошет. След почивката вездесъщият Даксон Да Силва разпиля дефанзивните футболисти на домакините, като бе неразгадаем за тях. Именно Даксон реализира победното попадение в началото на второто полувреме, след хубава акция на Дани Кики и подаване на младия Георги Данов

Още от първите минути двата отбора се вкопчиха в здрава битка на наводнения терен и атаки към двете врати. Първи възможност за гол имаха домакините. Камбуров пусна страхотен пас към Балдовалиев, който на чиста позиция не успя да намери добре топката.

Дани Кики върна положението със страхотен удар, който вратарят Галев отклони дотолкова, че топката да срещне гредата. Стражът на домакините обаче бе безпомощен в 29-та минута. Евертон Джилио - Том центрира от дясно, топката кацна на главата на Делибашич, който от няколко метра я вкара във вратата на софиянци.

Този гол не отказа пловдивчани да атакуват при всяка отдала им се възможност. От своя страна Сингбо обезвреди с безпогрешни намеси офанзивните футболисти на столичани.

Полувремето вървеше към закономерно 0:1, но вечното зло на българския футбол съдиите решиха отново да излязат на сцената. В последните минути Цветан Георгиев отсъди смешна дузпа за комично падане на Димо Атанасов. Камбуров застана зад топката и след злощастен за Стоян Ставрев рикушет, тя се оплете в мрежата му.

След почивката противно на очакванията домакините, които от началото на пролетта са най-добрия отбор в първенството, да започнат да атакуват в търсене на пълния обрат, отново по-активния отбор бе този на Локо (Пловдив). В 57-та минута Дани Кики по много добър начин и с технични действия се измъкна от трима играчи на домакините, пусна към Делибашич, но пасът бе пресечен, за да попадне в Георги Данов, който насочи топката към Даксон. Бразилецът върза двама защитници на домакините и с хубав удар по диагонала направи резултата 1:2.

До края на срещата домакините атакуваха масирано, но хаотично, в същото време контрите на Локо (Пловдив) вещаеха по-големи опасности за противниковата врата, като на няколко пъти „черно-белите" пропуснаха да решат мача от чисти положения.

Още по темата: общо новини по темата: 6
23.04.2009
22.04.2009
22.04.2009
22.04.2009
21.04.2009
21.04.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Крушарски се оттегля от Локомотив (Пловдив)
Официално от Локо Пловдив: 8-часов работен ден, но само за треньорите!
Крушарски намери виновник за слабото представяне на Локо, взе странно решение
Пенев прати двама от Локо в дубъла, те помогнаха за нова победа
Крушарски с твърде несериозен отговор на призива на феновете да напусне
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: