ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (12)
Атанас Месечков пред завръщане на подиума
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:19 / 22.04.2009Коментари (0)1331
Звездата от „Денсинг Старс" и на пловдивския клуб по спортни танци „Парадайс данс"- Атанас Месечков, сериозно обмисля завръщане на състезателния подиум след повече от година отсъствие. За целта обаче в момента 22-годишният танцьор си търси усилено качествена партньорка, която да импонира на високата му класа. Шампионът на България за 2007 година при латиноамериканските танци вече е започнал тренировки, макар и не интензивно, за да възвърна отчасти спортната си форма от времена на впечатляващия си престой в „Денсинг Старс" заедно с красивата актриса Виолета Марковска.

Очаква се в най-скоро време Наско отново да се състезава за „Парадайс данс" под ръководството на доказания треньорски тандем Светозар и Гергана Жекови. Единственият му проблем засега обаче е липсата на подходяща партньорка, с която да се състезава през тази година. Затова ръководството на „Парадайс данс" в момента усилено му търси партньорка. Има вариант да се привлече заради Месечков и състезателка от чужбина. "Да намериш класна танцьорка, която да импонира на водещ състезател, какъвто е Наско не е никак лесна задача, но продължаваме да работим по въпроса. Имам предвид нещо, но засега не искам да го коментирам", каза президентът на пловдивския данс клуб Светозар Жеков.

До преди година и половина Месечков се състезаваше в тандем с Ани Дончева, която също се представи на високо ниво на „Денсинг Стар" и също спря участия в състезания. Както е известно петима от елитните танцьори на клуба - Атанас Месечков, Атанас Гендов, Ани Дончева, Рангел Спиров, Яна Акимова бяха ангажирани накуп за миналия сезон на най-голямото танцово шоу в България - „Денсинг Старс". Продължителният им ангажимент там и подписаните професионални договори с продуцентите на шоуто не им позволяваха да се състезават почти през целия миналогодишен спортно-състезателен сезон. Сега освен на Месечков, клубните шефове на „Парадайс данс" търсят партньори на още двама елитни танцьори от клуба - Жеко Жеков и Весела Славова, които също няма с кого да се състезават през новия спортно-състезателен сезон. Сега освен на Жеко Жеков, клубните шефове търсят партньор и на Весела Славова, която също няма с кого да се състезава през новия спортно-състезателен сезон.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте бурната радост на Арда след успеха над Ботев
Душан Керкез: Една грешка промени всичко, това е футболът!
Много пропуски, червен картон и загуба за Ботев в Кърджали
Антоан Конте капитан за "канарчетата", съставите на Арда и Ботев
Участник от "Игри на волята" помогна за трета поредна победа на "баските" от Куклен
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: