Атанас Месечков пред завръщане на подиума

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:19 / 22.04.2009
1331
Звездата от „Денсинг Старс" и на пловдивския клуб по спортни танци „Парадайс данс"- Атанас Месечков, сериозно обмисля завръщане на състезателния подиум след повече от година отсъствие. За целта обаче в момента 22-годишният танцьор си търси усилено качествена партньорка, която да импонира на високата му класа. Шампионът на България за 2007 година при латиноамериканските танци вече е започнал тренировки, макар и не интензивно, за да възвърна отчасти спортната си форма от времена на впечатляващия си престой в „Денсинг Старс" заедно с красивата актриса Виолета Марковска.

Очаква се в най-скоро време Наско отново да се състезава за „Парадайс данс" под ръководството на доказания треньорски тандем Светозар и Гергана Жекови. Единственият му проблем засега обаче е липсата на подходяща партньорка, с която да се състезава през тази година. Затова ръководството на „Парадайс данс" в момента усилено му търси партньорка. Има вариант да се привлече заради Месечков и състезателка от чужбина. "Да намериш класна танцьорка, която да импонира на водещ състезател, какъвто е Наско не е никак лесна задача, но продължаваме да работим по въпроса. Имам предвид нещо, но засега не искам да го коментирам", каза президентът на пловдивския данс клуб Светозар Жеков.

До преди година и половина Месечков се състезаваше в тандем с Ани Дончева, която също се представи на високо ниво на „Денсинг Стар" и също спря участия в състезания. Както е известно петима от елитните танцьори на клуба - Атанас Месечков, Атанас Гендов, Ани Дончева, Рангел Спиров, Яна Акимова бяха ангажирани накуп за миналия сезон на най-голямото танцово шоу в България - „Денсинг Старс". Продължителният им ангажимент там и подписаните професионални договори с продуцентите на шоуто не им позволяваха да се състезават почти през целия миналогодишен спортно-състезателен сезон. Сега освен на Месечков, клубните шефове на „Парадайс данс" търсят партньори на още двама елитни танцьори от клуба - Жеко Жеков и Весела Славова, които също няма с кого да се състезават през новия спортно-състезателен сезон. Сега освен на Жеко Жеков, клубните шефове търсят партньор и на Весела Славова, която също няма с кого да се състезава през новия спортно-състезателен сезон.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).