През уикенда ще се проведат първите кръгове от футболния турнир на ВМРО

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:52 / 24.04.2009
1237
Първите кръгове от традиционното футболно първенство за купата на ВМРО стартират утре, съобщиха от пресцентъра на партията. В него ще се включат отборите от район "Източен", "Северен" и "Южен". На тържествен жребий в лятно кино "Орфей" в присъствието на патрона на турнира Бойко Ватев, бяха изтеглени имената на отборите по райони, както следва:

Началото на срещите за район "Източен" е утре от 9:00 часа. Мачовете ще се играят в двора на училище "Симон Боливар". За участие в района се записаха 12 отбора. Утре ще стане ясно и името на районния победител от района. Финалният мач започва в 14.50 часа.

Отборите от район "Северен" ще играят на помощните игрища на Стадион "Пловдив", като срещите за района стартират в 9 часа утре. Районен победител ще бъде излъчен същия ден след финалния мач - 14.50 часа. За участие в турнира от район "Северен" се записаха 22 отбора.

Срещите за район "Южен" ще се играят в два дни,утре и вдругиден от 9 часа сутринта на помощните игрища на Стадион "Пловдив". Победителят на района ще стане ясен в неделя, като финалният мач започва от 15.25 часа. Записалите се за участие в района са 50 отбора.

За участниците в турнира за купата на ВМРО са предвидени награди. Играчите от всеки отпаднал отбор ще получат магнити за хладилник, тениски и листовки с историята на най- голямото футболно любителско градско първенство.
Районните победите получават стек бира, футболна топка и флаг на футболния турнир.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).