Шефът на фирма "Запрянови-03": Ангажиментът ни за стадион "Христо Ботев" приключи

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
15:03 / 05.07.2019
19552
Управителят на строителната фирма "Запрянови - 03" Георги Запрянов разкри пред Plovdiv24.bg дали компанията му има отношение към предстоящото рестартиране на строежа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

"Бях поканен от ръководството на Ботев да почистим обекта, за да могат да влязат проектантите и да обследват съоръжението. Извършихме го и с това ангажиментите ни към ПФК Ботев приключиха. Оттогава не са водени конкретни разговори с нас за нови строителни дейности, така че на този етап няма нищо черно на бяло", заяви пред Plovdiv24.bg Георги Запрянов.

Припомняме, че собственикът на ПФК Ботев Георги Самуилов обеща най-късно до 1 септември крановете да влязат в стадиона и строителството да бъде подновено. По всяка вероятност то ще се извърши само от фирма "Главболгарстрой", като се очаква в най-скоро време от компанията да дадат своята конкретна оферта за финансовите параметри по договора за предстоящите строителни дейности.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).