Желко Петрович видя класическа победа на Ботев U19 над мъжете на Левски (Карлово)

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
15:55 / 27.07.2019
5213
Юношите до 19 години на Ботев (Пловдив) се наложиха с 3:0 над представителния отбор на Левски (Карлово) в контролна среща. Спарингът се игра на базата в Коматево. Двата тима направиха равностоен сблъсък, като "канарчетата" вкараха трите гола през последните 30 минути. Мачът бе изгледан от наставника на мъжкия отбор на "жълто-черните" Желко Петрович.

В 61-ата минута Георги Трифонов се реабилитира за пропуска си и откри резултата. Голаджията от Асеновград получи извеждащ пас от Габриел Земярски и останал сам срещу вратаря се разписа за 1:0.

В 68-ата минута Димитър Тонев се отчете със страхотно попадение. Сърцатият полузащитник елиминира с финтове съпротивата на няколко защитници в синьо и с топовен шут от близка дистанция прати топката в мрежата за 2:0.

В 88-ата минута Иван Василев нацели страничната греда, след като се освободи от опеката на защитник и с мощен удар разтресе десния страничен стълб. В последната минута Василев спечели дузпа, която реализира за крайното 3:0.

По този начин ботевистите записаха първа победа в лятната си подготовка. До този момент "канарчетата" имаха едно равенство - 2:2 с Марица (Пловдив) и две загуби - 1:4 от Атлетик (Куклен) и 1:2 от Оборище (Панагюрище).


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).