Садъков: Сега е моментът резервите да докажат, че имат място в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:23 / 01.05.2009
3433
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив даде традиционната си пресконференция преди шампионатния двубой срещу Литекс. "Смърфовете" имат сериозни кадрови проблеми, като за двубоя ще отсъстват четирима от основните футболисти в нападение - Дани Кики, Даксон Да Силва, Павле Делибашич и Анатоли Тодоров. "Като дойде мача, ще видим как ще ги заменя. Срещу Черно Море преди 3 седмици пак имахме четирима наказани и се справихме, сега е моментът тези, които играят по-рядко да докажат, че имат място в Локомотив", каза Садъков.

"Настроението през седмицата беше добро, момчетата тренираха нормално. Остава да видим какво ще е настроението след мача. Литекс е много стойностен отбор с доста добри футболисти и това, че са играли за Купата през седмицата няма да е предимство за нас.

Глобата на Дани Кики е приемлива, но наказанието от 4 мача е малко пресилено. Бих го приел, ако имаше равен критерий и всички такива удари се наказват по еднакъв начин. Видяхте на мача Пирин - Левски един футболист(Тасевски) какво направи във втори пореден мач", допълно специалистът.

Смърфовете потеглиха по обяд за Севлиево, където ще останат на режим и ще проведат една тренировка довечера в 5 часа. Мачът с Литекс е утре вечер от 20:00 и ще бъде предаван пряко по Ринг ТВ.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).