БКС праща юношески отбори на турнири в Сърбия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:54 / 01.05.2009
515
Ръководството на Българския колоездачен съюз ще изпрати няколко свои представителни отбора на два силни международни турнира за юноши в Сърбия в началото на месец май. Това съобщи генералният секретар на велоцентралата Цвятко Чолаков.

Първото състезание ще бъде на 2 и 3 май в сръбската столица Белград. То е за юноши младша възраст и в него ще участват сборен представителен тим на КК „Лястовица" /Казанлък/ и на Колоездачен клуб „Бургас". Състезанието е с общ старт.

От 8 до 10 май отново в Белград пък шефовете на родния колосъюз изпращат представителен състав от други 3 наши елитни отбора - „Цар Симеон 1898", „Несебър" и „Свиленград" за участие в голям международен турнир за юноши старша възраст. Състезанието се нарича Национален трофей на Панаирните градове и е едно от най-престижните на Балканите.

В надпреварата ще участват много от най-добрите юношески колоездачи от почти всички водещи велоцентрове в Европа.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).