Бегач на „Цар Симеон” изпуска първо място в Сливен, остава трети в критериума

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:10 / 02.05.2009
556
Младият колоездач на пловдивския клуб „Цар Симеон 1898" Атанас Гочев изпусна първото място в велосъстезанието за купа „Милко Димов - Илия Кръстев" в Сливен и остана трети при юношите старша възраст в критериума по улиците на града. 18-годишният пловдивчанин кара много добре, но по средата на 45-километровото трасе малко позагуби ритъм и километри преди финала допусна представителят на КК "Несебър" Петър Дончев да го изпревари и първи да пресече финалната линия. Четвърти след Гочев остана друг представител на пловдивския колоклуб - Димитър Бадалски.

Голяма борба и атрактивно каране имаше в надпреварата при мъжете. Евгени Балев, който наскоро напусна със скандал КК „Бургас", спечели първото си отличие за новия си клуб „Хемус"/Троян/. Балев грабна третото издание на Купа „Милко Димов и Илия Кръстев", като изпревари съотборника си и основен конкурент за приза - Павел Шуманов. Трети е Даниел Петров, който също бяга за тима на „Хемус" /Троян/. От мъжкия тим на „Цар Симеон 1898" с най-предно класиране - 6-ти е младежкият национал Борислав Иванов.

При най -малките, в групата на момчетата, на първо място се класира Владимир Русенов от Троян. При юношите младша възраст победител стана Иван Михов от Казанлък.

В групата на ветераните до 50 години първи стана Никола Колев от Добрич. В групата ветерани над 50 години първенец стана Живко Димитров от Несебър, следван от сливналиите Неделчо Петров и Йордан Йорданов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).