ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (22)
Представят Ботев в събота
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:07 / 28.07.2005Коментари (0)524
©
На контролата в събота Нафтекс ще са с жълти екипи
В събота, 30.07.2005 на стадион "Христо Ботев" ще бъде представен официално тима на Ботев 1912 за новия сезон. Единствено Георги Какалов е нов сред канарчетата. Той бе привлечен в представителния тим на жълто-черните от юношеската школа. Ясен Петров потвърди, че няма да има други нововъведения в листата на Ботев.

В интервю за радио Пловдив старши-треньорът на клуба каза, че президентът прави всичко възможно новите екипи да са на лице за контролата в събота. Те все още не са пристигнали от Италия. По всяка вероятност ще дойдат утре, но не е сигурно дали ще може да бъде издействано бързо освобождаване от митницата. Ясен Петров увери, че ако не тази събота, то в първия кръг на родното първенсто феновете ще могат да се зарадват на новите екипи на жълто-черните.

От 18:00 в събота ще започне официалното представяне на футболистите, като диктор ще е журналиста Йордан Данчев от Радио Пловдив. От 18:30 ще започне и мача с Нефтекс Бургас, който е може би най-оборотният тим по медиите от известно време заради аферите с купени мачове или сагата със Стойко Сакалиев.

Под лекарско наблюдение продължава да е Краси Кръстев, който е с контузия от контролите в Банско, а Стефан Стойчев е на тренировки с облекчен режим, заради лекарската интервенция на менискуса му. След вчерашната контролата в София загубена от Славия с 0:1 няма играчи, които да се оплакват от контузии.

Треньорът на канарчетата е доволен, че в игрови план тимът стои доста добре. Във всички контроли до момента са допуснати само 4 гола, като 3 от тях са от статични положения. Петров обяви още, че в мача в събота ще бъде подходено така, както трябва да се играе и срещу ЦСКА. Това е генерална репетиция за така важния мач от първия кръг на първенството.

"Естествено няма да ни бъде лесно. Нищо хубаво не ни чака, ако ние не работим. Трудности винаги ще ни съпътстват, в каквато и фаза да се намира шампионата и на което и място да се намира отбора. Аз апелирам за търпение, защото всяко хубаво нещо иска време за да се получи", завърши интервюто Ясен Петров.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ботев обяви колко са продадените билети за мача с Левски
Министър Цоков даде старт на държавните отборни първенства по шахмат
Гонзо: Евентуален фалит на Локомотив и Спартак би бил смъртоносен за българския футбол
Пловдивски съдия с назначение за европейските клубни турнири
Юноша на Ботев се завърна от контузия, повикаха го в националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: