Многофункционалната зала влиза в Общинския съвет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:21 / 07.05.2009
1792
Бъдещата многофункционална зала, макар и във все още идейна фаза, придобиваща популярност като Дворец на културата и спорта, за първи път се очаква да завладее вниманието на общинските съветници на предстоящата на 16 май сесия. Уточняваме, че тази идейна зала, която за сега е само на планове и скици няма нищо общо със строящата се отдавна от Колоездачното дружество "Цар Симеон" Многофункционална зала с колодрум, която е в напреднала фаза.

"Очаквам пловдивските съветници да одобрят промените в подробния устройствен план, с които два парцела в район "Тракия" бяха обединени и се получи цялостен терен от 47 декара, подходящ за изграждането на многофункционалната зала. Промените бяха приети и при състоялото се обществено обсъждане, и от експертния съвет по устройство на територията", съобщи заместник-кметът по общинската собственост Петко Атанасов за Plovdiv24.bg. Дали теренът ще бъде даден на концесия или ще има конкурс за продажба е въпрос, който ще се решава на следващ етап.

Атанасов припомни, че в края на май ще се отворят офертите на кандидатите за концесията на стадион "Локомотив". Дотогава броят на закупилите пакет документи за участие може да се увеличи на повече от един, колкото е сега. 


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).