Бенфика дава 2 млн. за Камбуров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:41 / 01.08.2005
602
Голмайсторът на Локомотив (Пд) и на "А" група Мартин Камбуров е набелязан за трансфер от португалския Бенфика, стана ясно вчера. Новината съобщава "7 дни спорт". Според публикации в местните "Майш Футбол", "Ожобо" и "Рекорд" треньорът на гранда от Лисабон Роналд Куман избира измежду българския нападател и латвийския национал Марис Верпаковски. Изданията на Иберийския полуостров твърдят, че португалският клуб е готов да брои 2,5 млн. евро за нов млад нападател. Камбуров отговаря на тези условия, защото е на 24 години и два сезона поред става голмайстор на българската "А" група.

- Аз не знам за такова нещо. Крия се от жегите вкъщи в Пловдив и не излизам никъде - коментира пред "7 дни спорт" футболистът на Локомотив (Пд).

Треньорът на черно-белите Едуард Ераносян заяви, че за момента нападателят си остава техен футболист.
- Вярвам, че ако има договор, всички медии ще бъдат информирани. Аз обаче не съм човек, който изчислява какви са процентите Мартин да напусне Локомотив или да отиде където и да било - каза още Ераносян.
Той обаче не скри, че Камбуров притежава стил на игра, който е много подходящ за първенства като португалското, френското или гръцкото.
Междувременно се разбра, че следеният от Челси нападател Митко Илиев няма да бъде картотекиран за евротурнирите. В същата ситуация е и третият вратар на Локо Минко Жилков. От Международния отдел на БФС уведомили ръководството на Локо (Пд), че двамата таланти не могат да вземат права за Европа заради строгите изисквания на УЕФА към футболистите, които нямат 18 години. В момента Илиев е на 17, а Жилков пък празнува вчера 16-ия си рожден ден.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).