Бенфика иска Камбров срещу Юве

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:48 / 02.08.2005
692
Мартин Камбуров ще стане играч на Бенфика най-късно до петък, съобщава днес спортният ежедневник "Меридиан Мач". Това прогнозира вестник „Рекорд", който цитира президента на клуба Луис Фелипе Виейра, който казва, че българинът е необходим на треньора Роналд Куман, който иска да го пусне за няколко минути в контролата срещу Ювентус в събота. Тя е на стадион „Луш" и най-вероятно ще бъде предавана пряко по държавната телевизия на Португалия RTP International от 23.15 часа българско време.

Според „Рекорд" Виейра е направил връзката с мениджърите на Мартин Камбуров чрез друг един футболен агент - Жозе Вейга. Той един от най-известните в Европа в бранша, като най-голямото име, на което бе импресарио доскоро, бе звездата Луиш Фиго.
Именно Вейга преговаряше с президента на Реал (М) Флорентино Перес за скандалния трансфер на Фиго от Барса в Реал през лятото на 2000 г.

В средата на 90-те години Вейга бе мениджър и на Илиан Илиев, когато той носеше фланелката на Бенфика. По-късно Илиан се отказа от него и го замени с друг импресарио.

Сега Вайга е свързал Виейра с агентите на Камбуров и те са уведомили президента на „орлите", че Локомотив (Пловдив) ще продаде нападателя за около 2,5 милиона евро.

Медиите в Португалия напомнят, че Бенфика трябва да вземе Мартин Камбуров преди 11 август, когато е мачът на Локо (Пд) срещу ОФК Београд от турнира за купата на УЕФА.

Както е известно, първият двубой между Локо и сърбите е на стадион „Карабурми" в Белград.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).